Felhívás_Szalkatávhő Kft._melegvíz mérőóra csere

Tisztelt Lakók! Tisztelt Fogyasztók!

A Mátészalkai Távhőszolgáltató Kft. július 01-től folyamatosan lecseréli minden fogyasztójánál a melegvíz mérőórákat digitális, távleolvasásra alkalmas vízórára.

Az óracsere a fogyasztóknak DÍJMENTES!

2024. júniusában nem történik leolvasás, a július havi elszámolás helyett a mérőcsere utáni számlában az elkészült jegyzőkönyv lesz az elszámolás alapja.

Kérem, hogy mindenki kísérje fokozott figyelemmel a bejárati ajtókon elhelyezett tájékoztatókat, mivel a cseréért a díjmentességet csak a meghirdetett időpontban és egy későbbi pótidőpontban tudjuk biztosítani. Mindkét időpont elmulasztása esetén 10.000,- Ft+Áfa/mérőóra cseredíjat vagyunk kénytelenek felszámolni. Azon fogyasztóinknak akiknek nem tudjuk lecserélni a mérőóráit 2024.08.31-ig, azoknak kénytelenek leszünk a lakás nagyságának megfelelő általányt (havi 16 m^3/hó 2 szobás lakás esetében) beállítani 2024.09.01-től.

A mérőóracserét a Szalkatávhő Kft kollégái végzik munkanapokon, munkaidőben előre, lépcsőházszinten meghirdetett időpontokban. A munkavégzéshez nyomatékosan kérjük a cseréhez szükséges akadályok (szekrény, egyéb beépített akadály) megszüntetését a meghirdetett időpontokra! A szereléshez/cseréhez szükséges zavartalan hozzáférést kérjük biztosítani!

Július 01-től az alábbi helyeken indul a merőóracsere: 

A Szokolay utca páratlan oldala az 1. házszámtól

Az Alkotmány út páratlan oldala 3.  házszámtól

Kálvin tér 7. – Hild park 1-2-3-4-5-6. házszámok

A munkálatok kivételes és csak nagyon ritka esetben melegvízszolgáltatási kieséseket okozhatnak a cserék során.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

SZALKATÁVHŐ KFT.