BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - 2024

 


Változás a Bursa Hungarica Ösztöndíjprogram 2024. évi fordulójának pályázati feltételeiben 

 

A 2023/2024. tanév első félévéről a felsőoktatási intézmény által kibocsátott eredeti hallgatói jogviszony-igazolás vagy annak hiteles másolatának benyújtása helyett a pályázó a pályázat benyújtásakor a megadott adatok rendelkezésre bocsátásával nyilatkozik a felsőoktatási intézménnyel kialakított hallgatói jogviszonya fennállásáról és annak tartalmáról. Ennek megfelelően a 2024. évi pályázati fordulóban az „A” típusú pályázatra pályázóknak nem szükséges hallgatói jogviszony-igazolást mellékelniük, illetve az önkormányzatnak nem kell kötelező mellékletként bekérnie a dokumentumot. 
 

 

A pályázó hallgatói jogviszonyának fennállását és a pályázati dokumentációban foglalt kritériumoknak való megfelelőségét a pályázóval hallgatói jogviszonyban álló felsőoktatási intézmény az 51/2007. (III. 26.) Korm. rendelet 19., § (4) bekezdése szerint a kifizetés megkezdése előtt ellenőrzi. 

 

 

Mátészalka Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot. A pályázati felhívások "A" és "B" típusa, valamint a jövedelemnyilatkozat és a munkáltatói igazolás letölthető a lenti linkekre kattintva: