Tájékoztató fogyatékkal élő személyek támogatásáról

 

Tisztelt Mátészalkaiak!
 

A koronavírus okozta veszélyhelyzetben Magyarország Kormánya és Mátészalka Város Önkormányzata egyaránt fokozott figyelmet fordít arra, hogy a veszélyeztetett korosztály és az állapotuknál, fogyatékosságuknál fogva kiszolgáltatott személyek megfelelő segítséget kapjanak.
 

 Az eddigi segítségnyújtás mellett ezért Mátészalka Város Önkormányzata nevében,  az Emberi Erőforrások Minisztériuma Intézkedési tervében foglalt ajánlások szem előtt tartásával, arra kérjük Önöket, hogy jelezzék, amennyiben olyan fogyatékkal élő személyről tudnak Mátészalka közigazgatási területén, aki támogatásra szorul, illetve akiket közeli hozzátartozó gondoz, akinek esetleges betegsége, vagy karanténba kerülése esetén a fogyatékkal élő  személy ellátása nem lenne biztosított. Ne hagyjunk senkit  egyedül, figyeljünk egymásra, ha ilyen személyről tudnak, kérem, haladéktalanul keressék önkormányzatunkat!
 

A segítségnyújtásban Mátészalka Város Önkormányzata áll rendelkezésükre, kérem, bizalommal keressék a Jegyzői Törzskar Intézményi referens kollégáját Imre Miklósnét a + 36/44-501-396-os telefonszámon vagy e-mailben az imre.miklosne@mateszalka.hucímen.