MEGHÍVÓ

  MEGHÍVÓ

FÉNY A KÖZÖSSÉGBEN avagy Együtt az Ifjúsággal Mátészalka    közösségéért.

TOP-7.1.1-16-H-ESZA- 2020-01229

  1. Online workshop

Az online workshopokona helyi fiatalokhoz megfelelő kommunikációval minél több információt juttattunk el, amely a letelepedésüket befolyásolja és közösségi szerveződésekre biztatjuk őket. Megmutatjuk számukra a város és a térség adta megélhetési és fejlődési lehetőségeket.

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk a jövőben fejleszteni, tudnunk kell az igényeket is. A papír alapú felmérés a fiatalok számára korszerűtlen, nehézkes, nem látják azonnal az eredményét.

Közösségi médián keresztül vesszük fel velük a kapcsolatot a „Mátészalka Hazavár” zárt Facebook csoporton belül. A felmérés eredményei rögtön láthatóak lesznek számukra.

A workshopokon a fiatalok javaslatot tesznek közösségi terek kialakítására, az üzleti és non-profit világ jobb megismerésére, gyakorlati tapasztalat megszerzésére

Tapasztalat és információra cserére kell lehetőséget biztosítani számukra. A workshop események során döntési lehetőséget kell nyújtani számukra annak tekintetében, hogy dönthessenek arról, hogy milyen kezdeményezést tartanak jónak és hosszú távúnak.

 

PROGRAM:

2021. január 8 ( péntek ), Gépészeti Technikum és Kollégium 12. B osztálya

( osztályfőnöki óra keretében az online oktatás idején )

 

09:00 - 09:15           Online bejelentkezés

09:15 - 09:25              Tájékoztató a programról, zárt csoportba csatlakozás

09:25 - 10:45           Csoport megbeszélések, feladatok