TOP-4.2.1-15-SB1-2016-00049 - Házi segítségnyújtás eszközfejlesztése mikrobusz beszerzéssel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedvezményezett neve:           Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi                                 Alapellátási Intézményi Társulás

Projekt címe:                           „Házi segítségnyújtás eszközfejlesztése mikrobusz beszerzéssel”

Projekt azonosító száma:        TOP-4.2.1-15-SB1-2016-00049

Megvalósítás időszaka:           2017. 06. 01 – 2017. 12. 31.

A projekt összköltsége:           bruttó 9 000 000 Ft

A támogatás mértéke:              100 %

 

Jelen projekt célja a házi segítségnyújtás hozzáférhetőségének, minőségi feltételeinek, és az ellátásban részesülők életminőségének javítása a településen. A cél elérését a jelen felhívás keretein belül támogatott járműbeszerzéssel kívánjuk elősegíteni.

A Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények Társulási Megállapodás alapján, a szociális alapszolgáltatások integrált működtetése érdekében jött létre. Az intézmény hatályos működési engedéllyel rendelkezik, 26 településen látja el a szociális és gyermekjóléti alap és szakosított ellátásokat. A Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények a magas színvonalú önkormányzati alapszolgáltatások biztosítása és igénybevétele érdekében, kiemelten a szociális alapszolgáltatások területén szeretné megteremteni a megfelelő feltételeket minden társadalmi leszakadással veszélyeztetett csoport számára. A Házi segítségnyújtási szolgáltatást a Társulás Mátészalkán, valamint hét környező településen is biztosítja.

Az ellátás elérhetőségének javítása, a jelen projekt keretein belül támogatott 9 személyes, (fogyatékkal élő) mozgássérült személyek szállítására alkalmas, akadálymentesített mikrobusz beszerzésével kerül megvalósításra.