MEGHÍVÓ

                                               
Mátészalkai STROKE klub II.

A Nők és Férfiak Szatmárért Egyesület képviseletében szeretettel meghívunk mindenkit, aki érintett és aki érdeklődik a stroke-kal kapcsolatos információkra, valamint aki szívesen részt venne egy közös foglalkozáson, amely az ARNI tréning módszerei segítségével mutatja meg az utat a közös előrehaladáshoz. Programunk elsősorban azoknak szól, akik már találkoztak a betegséggel, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a közösség erejével segítsen abban, hogy mindenki minél tartalmasabb életet tudjon élni a betegség ellenére.

A foglalkozásokon 7 fő részére tudunk közös tréninget biztosítani. A tréningre a jelentkezést előzetes regisztrációval személyesen (4700 Mátészalka, Kazinczy u. 2/a) vagy emailben (strokeklub@gmail.com) tudjuk fogadni.

Időpont: 2021. szeptember 18. 14-16 óra

helyszín: SZatmár alapfokú művészeti iskola nagyterme

         (4700 Mátészalka, kölcsey tér 2)

 

PROGRAM:

14:00 - 16:00                             Kis csoportos ARNI tréning – Gaál-Viszlay Réka és Kosztya Máté ARNI instruktorok és önkéntes segítők

 

A tréningre érkezők részére javasoljuk a szabadidőruhát a mozgás miatt. Az épület és a terem akadálymentesen megközelíthető.

 

Mátészalka, 2021. szeptember 2.

 

 

Izsó Gabriella

elnök

Nők és Férfiak Szatmárért Egyesület