Tájékoztatás - Forgalmi rend változásról

Tisztelt Mátészalkaiak !

 

Örömmel tájékozatom Önöket, hogy városunk legnagyobb szabású rendezvénysorozata a Mátészalkai Fényes Napok ez évben is megrendezésre kerül 2019. augusztus 22-24. között. Ezúton tisztelettel kérem szíves megértésüket és türelmüket, ha az Önök számára kényelmetlenséggel járnának a rendezvény miatti alábbi forgalmi rend változások , útlezárások:

 

2019. augusztus 22-én (csütörtökön)a  Bajcsy Zs. út - Kölcsey út - József A. út csomópontban teljes útlezárás 06 óra 00 perc kezdődik.  Ettől az időponttól kezdve csak a rendezvényre érkező árusok, fellépők, és a Városház közben lakók behajtása, közlekedése  engedélyezett! A zárási pont a rendezvény teljes időtartamáig tart.

 

A Kazinczy u. – Művészeti Iskola melletti zárási pontnál lévő félpályás útlezárásra ezen a napon szintén 06 óra 00 perctől kerül sor, mely  arendezvény teljes időtartamáig tart

 

Amennyiben a Művészeti Iskola, valamint a Gimnázium előtti parkoló megtelik, akkor félpályás útlezárásra lehet számítani a gimnázium lépcsője előtti útkereszteződésnél.

 

A Városház közben lakók behajtása és közlekedése céljából a Bajcsy Zs. út - Kölcsey út - József A. út útkereszteződéstől a  - Polgármesteri Hivatalhoz felvezető egyirányú út ideiglenesenkétirányúvá válik.  Ezért a rendezvény napjain nem lehet megállni és várakozni az út Temetkezési Vállalatig tartó részén. Kihajtási lehetőség fenti csomópontban kötelezően csak jobbra lehetséges a SPAR üzlet irányába!


Augusztus 23-án, azaz pénteken,a Kossuth téren teljes útlezárás veszi kezdetét 18 óra 00 perctől – 23 óra 00 percig! Ezen időtartam alatt, a  Dózsa György út irányából érkező járművek, a Budai Nagy Antal út és a Munkácsy út irányába akadálytalanul közlekedhetnek!   A Rákóczi út és az Alkotmány út felől érkező járművek pedig használhatják továbbhaladásra az Alkotmány utcai tömbbelső útszakaszát,  vagy ha a megfordulást választják,  akkor ezt a volt PROFI parkolójában biztonságosan megtehetik!

 

A Kossuth utcai   teljes útpályás zárás 18 óra 00perctőllesz érvényben , a Kossuth téren keresztül a járműforgalom tilos!  Teljes zárás után már nincs lehetőség a behajtásra.  

 

A Kossuth utcai zárási pont az útszakaszon található Zöldséges üzlettől kezdődően, Kossuth tér irányába!  Az útlezárás feloldására várhatóan pénteken 23 óra 00 perckor kerül sor.

 

Augusztus 24-én szombatona fent említett zárási pontok maradnak érvényben a rendezvény végéig, és várhatóan vasárnap hajnalban lesznek feloldva!

 

Köszönöm megértésüket és türelmüket a rendezvény ideje alatt, és bízom abban, hogy Önök is megtalálják majd a kedvükre való és kikapcsolódást nyújtó programokat rendezvényünkön.

 

 

M á t é s z a l k a , 2019. augusztus 14.        

 

Dr. Hanusi Péter
polgármester

                                                                                                                                                                                           

Dokumentumok:
Download this file (Forgalmirend változás_2019.08.16..jpg)Forgalmi rend változás[ ]222 kB