Tájékoztató

 

Tisztelt Lakosság!

 

Mátészalka Város Önkormányzata, mint az idősek nappali ellátása szociális szolgáltatás biztosítására kötelezett önkormányzat 1999. január 1. napjától a Mátészalkai Idősekért Közalapítvánnyal kötött ellátási szerződés útján biztosította az időskorúak nappali ellátását a mátészalkai lakosok számára.

 

A Közalapítvány az általa fenntartott és működtetett Idősek Bentlakásos Otthona fenntartói jogát 2019. január 01. napjától átadta a Szatmári Református Egyházmegyének. Az új fenntartó vállalta az átadás időpontjában ellátottak további ellátását, a folyamatos szolgáltatásnyújtást.

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Mátészalka Város Önkormányzata 2019. január 01. napjától határozatlan időre az új fenntartóval, a Szatmári Református Egyházmegyével ellátási szerződést kötött az időskorúak nappali ellátására.

 

A fenntartóváltást követően a szociális szolgáltatásokat nyújtó intézmény neve: Szatmári Református Egyházmegye Idősek Bentlakásos Otthona (4700 Mátészalka, Móricz Zsigmond u. 73.

Az engedélyes által nyújtott szolgáltatások, férőhelyek száma:

- idősek otthona (46 férőhely)

- időskorúak nappali ellátása (48 férőhely)

- étkeztetés

A Szatmári Református Egyházmegye Idősek Bentlakásos Otthona által nyújtott szolgáltatásokról, a szolgáltatások igénybevételének módjáról szóló rövid tájékoztató megtekintéséhez, kérem kattintson ide.

 

               Mátészalka 2019. június 17.

 

                                                                                   Dr. Takács Csaba

                                                                                        jegyző