LEGYÉL TE IS RENDŐR!

 

 

  Jelentkezési határidő: 2020. április 30

 


   

 A képzés nappali rendszerű, 10 hónap időtartamú és magába foglalja a rendőrségnél töltött gyakorlatot is. A sikeres felvételt követően a képzés első 2 hónapjában munkaviszonyban állsz, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a rendőrség „próbaidős” hivatásos állományába kerülsz kinevezésre. A 10 hónap időtartamú képzés sikeres elvégzését követően önálló intézkedésre jogosult, szakmailag felkészített járőrként a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, határrendészeti szakterületén teljesíthetsz szolgálatot, vagy a bevetési egységek csapaterős feladatainak ellátásában vehetsz részt.

 

 

 A jelentkezés, a felvételi eljárás, valamint a képzés számos elemében eltér más szakképző suli rendjétől. Ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel tanulmányozd a tájékoztatót, hogy megfontoltan dönthess!

Ne feledd!!!


A 10 hónapos képzésünkre történő jelentkezéssel élethivatást is választasz, és leendő szolgálati helyeden változatos szakterületeken teljesíthetsz majd szolgálatot! A rendőrséggel hosszú távra tervezhetsz, még akkor is, ha most nem ez lebeg a szemed előtt.

Jelentkezési egységcsomag és bővebb információ az alábbi linken letölthető!

http://www.police.hu/sites/default/files/tajekoztato_es_jelentkezesi_lap_a_10_honapos_rendor_szakkepesiteshez.pdf

 

Személyesen kérhetsz segítséget a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, előre egyeztetett időpontban: 06/44/312-033